Предстои премиера на книгата "СЯНКАТА НА ПРИЛЕПА" - руските тайни служби и съдбата на България, с автори Огнян Стефанов, Катя Илиева, Диана Йонкова и Красен Бучков.

Тайните служби незабелязано за мнозина се намесват все по-често в живота ни. И това не е случайно, защото те се опитват да влият върху глобалните събития, които пък оказват влияние върху милиони човешки съдби. В тази книга ще откриете сензационни разкрития за зловещи комбинации, пъклени планове и смъртоносни игри, инспирирани от специалните служби на Москва. Смразяващи истории за ГРУ ще спрат дъха ви със своята мащабност. Те засягат всеки от нас, защото теренът на действие е България, а целта - нейното управление и поставянето под контрол на вземането на решения за развитието й.

„Сянката на прилепа“ ще ви отведе точно там - в света на страшните тайни и задкулисните игри на Кремъл и неговите обитатели.

Ще узнаете колко пъти и по чие нареждане развитието на България през годините е било променяно по чужда воля. Ще научите за първи път кой е истинският поръчител на убийството на папа Йоан-Павел II и защо деянието е трябвало да се припише на българските служби; кой поръча отравянето на трима българи от ГРУ; общото между терористични организации в Афганистан и България; в кое чуждо посолство във Виена е укриван взривът за атентата в църквата „Св. Неделя“; как български студент създаде най-голямата агентурна мрежа на руснаците; кои военни хакери влият на изборите…

От ГРУ се е страхувал самият Сталин. В биографията на съветската/руската военна шпионска централа ще откриете атентати, преврати, въстания, издигане и сваляне на правителства и премиери, секс скандали, предателства, разстрели, „Новичок“, граждански войни, победи и катастрофи, по-разрушителни от цунами.

Очаквайте книгата скоро! (видео от ТУК)

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.