Започва национална стачка и протести до оставката на правителството и главния прокурор

Хиляди се събират в пространството между Президенството и фонтана. Сред тях има политически лица от целия партиен спектър, както и аполитични граждани, всички те отвратени от мафиотския начин на управление на България.

Адвокат Николай Хаджигенов заяви, че властта от вчера е "напълнила гащите". Висшият адвокатски съвет и други адвокатски колегии са поискали оставката на главния прокурор Иван Гешев.

Протестиращите коментираха, че премиерът Бойко Борисов и главният прокурор Иван Гешев ежедневно си служат с лъжи, затова поискаха освен тяхната оставка, преди това да бъдат подложени на "детектор на лъжата".

Протестите ще продължат демонстрациите до оставката на Бойко Борисов като премиер на България.

Гражданите не се интересуват от приемането на България в "чакалнята" на Еврозоната и отхвърлят обвиненията на министър-председателят на България, че протестите са против пълната интеграция на България в Съюза. Протестите са срещу Мафията, която е превзела държавата и всички институции, погазвайки законите и Конституциите и незачитайки гражданските права и свободи, заявяват те.

Започват и национална стачка и протести до оставката на правителството и главния прокурор. Под "национална стачка" адвокат Хаджигенов поясни, че се има предвид невършенето на нищо на работното място. 

Протесиращите скандират "Мафия!", "Оставка на Бойко Борисов!", "Мутри!"

Арман Бабикян обяви, че протестиращите не разпространяват вируси (както днес ги обвини Борисов), а са дезинфектанта, който ще ни излекува от най-големия вирус, намиращ се в Министерски Съвет.

Проф. Велислав Минеков заяви: Време е да си върнем държавата от Мафията. Ние отдавна копаем под дъното. Приятели, вземете лопатите и кирките и да започнем да копаем другаде, за да може тази Мафия (сочейки към Министерски съвет) да бъде унищожена.

Броят на протестиращите постоянно нараства.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.