Знам за тайни срещи на Борисов с ДПС, на които са били обсъждани интереси на Русия в България, развитието на Турски поток показва това и гласуването в смесените райони. Бюджет за 2021 е направен с ясното съзнание, че други ще управляват, изпусната е кризата с COVID-19, за превземането на бизнеси, исканията на служителите в МВР, ветото на България срещу Македония е тежка грешка. Това каза Цветан Цветанов председател на ПП „Републиканци за България“ в предаването Денят с Веселин Дремджиев.

Цветанов даде пример с действията на Пламен Орешарски 2013-2014г. и как проектът „Южен поток“ тогава беше приоритетен за правителството, а сега сме свидетели на „Турски поток“, който освен санкции нищо добро няма да донесе за България, смята той.

„Кризата с коронавируса е на саморегулиране, тя не се управлява, налице е абсолютен хаос. Пропуснати са мерки в последните 7-8 месеца. Легловата база е разширена, но качествата и условията за болните и работещите в болнични отделения остават непроменени“, подчертава Цветанов.

Според Цветанов Борисов ще завещане 10 млрд. лева дълг на следващото правителство.

Вижте повече във видетото:

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.