Сега било особено важно да се имало огромно доверие в Щаба и в правителството. Хубаво де, ама как да им имам доверие като видя какви хора влизат в този щаб и кои са в МС????

Начело Бойко Борисов - пожарникар с тъмно минало, доказан клеветник, който определя себе си за прост, който се разбира само със себеподобни прости хора.

Генерал Мутафчийски, който започва всяко свое включване с благодарности към Простия човек, с който очевидно се разбират добре.

Чичото на Горанов - зкоравял бюрократ, подложил се на всички партии през последните 30 г. като там ,където е стъпвал проблеми не е решавал, а само е създавал. Компетентности в здравеопазването повече от никакви.

Горанов - бездомен и страхлив министър (на финансите - бел. р.)назначен от Пеевски. Караниколов същата карикатура.

Данаил Кирилов - познатото му прозвище в обществото е Ръбъла, поради изключително задълбочените му познания в областта на правото.

Иван Гешев - човек, който закона не го брои за нищо, защото не го и знае. До момента се занимава с всичко друго, освен с това, което му е пряко служебно задължение.

Ами, който иска на тия да си им вярва. Аз не мога.

И тъй Домусчиев бил заразен с коронавирус. В тази връзка да напомня, че според мерките на Ананиев и Мутафчийски всички, с които е общувал последните дни, следва незабавно да бъдат издирени и поставени под карантина.

По бегъл спомен тези дни той имаше срещи с Горанов, Караниколов, някакви синдикалисти и т.н, а предвид предложените от КРИБ антикризисне мерки за Пеевски, вероятно е ходил и до х-л "Берлин" или Боянските сарай. За среща с Борисов нямам спомен, но не ми се вярва да не е имало.

Та, Гешев, 'ко праим с тия дет бягат от карантина?

Даниел Божилов

Бележка на Liberta.bg: Главният прокурор Иван Гешев трябва да постави под карантина всички членове на правителството, включително и контактувалите с тях, заради Горанов и Караниколов. В т.ч. и себе си! И да търси наказателна отговорност, ако те не я спазват, както и да издири всички лица, подмомогнат от МВР и ДАНС, с които те са влизали в контакт. Това е така, тъй като лицата Горанов и Караниколов, контактували с лицето Домусчиев, са евентуални преносители на covid-19.
От своя страна премиерът Бойко Борисов, съгласно новите законодателни мерки срещу разпространението на вируса, нека изпрати в неплатен отпуск своите министри под карантина, както и ресорните им служители, за да се инкубират в домашни условия.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.