Защо утре всички трябва да сте на протест?

Защото ни управлява коалиция от психично болни хора. Като минем през онзи в джипката, който живее в паралелна реалност и свършим с изявите на ВМРО тази вечер.

Протестирам 132 дни, но за първи път ми се случи срещу мен да бъде използван противопожарен маркуч и арсенал от бомбички и димки, които буквално падаха върху главите ни.

Оставям настрана това, че евродепутат е способен да бомбардира протестиращи (Да! Телевизия Алфа има чудесни кадри, на които ясно се вижда, че авторът на обстрела е Ангел Джамбазки).
Оставям настрана това, че полицията е негодна и за чеп за зеле и вместо да изведе агресорите и да ги арестува на момента, през цялата вечер тя ги пазеше, вероятно както пази и други престъпници.
Оставям настрана това, че е неразбираемо как цял един боен арсенал се е озовал в партийна централа и кой е позволил това.
Но няма да се примиря с това, тези луди да ни управляват. Няма да се примиря с липсата на правосъдие, няма да се примиря с двойните стандарти.

Ако това, което до момента направихме, не се харесва на мутрите на власт, заклевам се, че най-лошото за тях предстои. Няма да има прошка за цялото това унижение! Европа тепърва ще слуша за тези изверги.

А за Джамбазки е предвидено едно специално място в скута на бай Ставри, който дарява обич и топлина!

Илия Иванов, Фейсбук

Още по темата: От кабинета на Каракачанов летят бомбички, димки и струя вода от маркуч срещу протестиращите (видео)

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.