Дали шефът на МВР Христо Терзийски сега ще приеме оставката на директора на ОДМВР-Бургас Радослав Сотиров с часовник за 9000 лева, който по думите на Бойко Борисов от 2015 г. е действал „по най-тъпия, глупав и брутален начин“?

Актуална цена на часовника на ЛС:
https://m.me/radoslav.sotirov.37 #ВреметоЕпари

Думите на премиера са по адрес на Сотиров и неговият колега Иван Пепелджийски. Двамата участваха в атаката на ЧСИ в ТВ7 през април 2015 г. По време на скандалното нахлуване Сотиров бе зам.-шеф на СДВР, а бившият министър Младен Маринов - директор и негов пряк началник.

ДЕКЛАРАЦИЯ по Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни длъжности:

Това публикува във фейсбук-групата "Аз подкрепям Лаура Кьовеши" Александър Ненов.

LIBERTA.BG припомня, че Радослав Сотиров ръководеше акцията при протеста в парк "Росенец", където, за да обслужи Ахмед Доган, умишлено допусна по едно и също време провеждането на две събития - на тези, които искат да имат достъп до плажа край сараите, и на симпатизантите на ДПС, докарани с автобуси, които пазеха частния имот на Ахмед Доган. Тогава се стигна до ескалация на напражението, а премиерът Борисов поиска оставката на директора на ОДМВР-Бурагс Радостин Сотиров, която не беше приета от ексвътршния министър Младен Маринов.

Още по темата: Полицаят, действал ”по най-глупав и брутален начин“ оглави ОДМВР-Бургас

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.