Медицинският експертен съвет не абдикира от задълженията си, а счита, че е изпълнил достойно задачата си. За 8 дни, в почти перманентно безсъние, създаде текстови интерактивен продукт, с дигитален обем от 40 мегабайта, разположен на над 400 страници, с темпо от около 50-60 стр./ден, с участие на над 50 експерти и специалисти от различни специалности, дружества, асоциации и сдружения.

Нека този, който е участвал в създаването на такъв продукт, за толкова време, с такова темпо и в този обем, да хвърли камък. Ние знаехме какво ни чака, но въпреки това приехме.

Когато времето е пупаво и професионалният дълг те зове, имаш само един полезен ход - да се отзовеш. Въпреки трудностите и лишенията, които те очакват.

Неотменимото достойнство и личната свобода не са обстоятелства, а качества, които формират нашите личности и са висша форма на почтеност.

Бях казал, че влизаме в експертния съвет като лекари и ще излезем като лекари. Точно сега пациентите ни имат нужда от цялата ни енергия и съсредоточеност върху тях и ние се връщаме, за да им ги дадем.
Ако имат нужда пак от наше експертно становище, може да го обсъдим.

За да няма спекулации по други медии, тук съм казал всичко, което ще бъде предадено некоректно и с перифрази.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.