С водача на листата за ГЕРБ в Бургас - Любен Дилов дадохме старт на предизборната кампания в Поморие. Вярвам, че третият по големина град на Българското Черноморие заслужава и трябва да бъде представен в бъдещия парламент. Вярвам още, че заедно ще го постигнем! - сподели във Фейсбук на откриването на кампанията в черноморския град кандидатката за народен представител на ГЕРБ от Поморие Ася Пеева.

С тържествен водосвет за здраве вчера бе даден официалният старт на предизборната кампания на коалиция ПП ГЕРБ - СДС в град Поморие.

На събитието присъстваха водачът на листата на ПП ГЕРБ за Бургас Любен Дилов, поморийският кандидат за народен представител Ася Пеева, областният координатор и четвърти в бургаската листа Димитър Бойчев и част от останалите кандидати за народни представители.

Водачът на листата Любен Дилов сподели, че за него е чест да бъде част от екип, съставен от експерти и силни личности. Той подчерта основните цели и приоритети, заложени в регионалната програма, сред които са развитието на културния туризъм чрез пълноценното използване на природните ресурси и историческите находки в региона.
Развитие на икономическата зона и висшето образование, рестарт на програмата за саниране и изграждане на университетска детска болница също са заложени като основни акценти в програмата за реализирането, на които кандидатите се ангажират да работят в рамките на следващия мандат.

“Съвместната работа и комуникацията между народните представители и местната власт е двигателят на постигането на поставените цели” - допълни кметът на община Поморие Иван Алексиев и пожела на всички кандидати позитивна кампания и успех на предстоящите избори.

Може да бъде изображение с 1 човек, standing и на открито

 

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.